joi, 15 octombrie 2015

It's a kind of magic

Exista acel moment in viata in care te opresti pentru o secunda si privesti in urma. Iti privesti trecutul si incerci sa iti dai seama ce ai gresit. Analizezi fiecare lucru, fiecare persoana, fiecare actiune, traire, moment. Tot. Revezi persoanele care au fost candva langa tine, care te-au ajutat, care te-au tradat.
Acum vino inapoi in prezent. Cate greseli din trecut ai repetat? A meritat?
Acum ai alte persoane langa tine. Cat de diferite sunt de cele din trecut?
Vine un moment in care crezi ca toti sunt la fel. Ii pui in aceeasi oala fara sa privesti detaliile. Dar daca te uiti mai atent, ai sa vezi ca sunt cateva persoane foarte diferite de restul. Acum dai nastere dorintelor. Le lasi sa vina una dupa alta si nu poti controla asta. Apoi primesti diferite vesti, bune sau rele.
In momentul in care primesti vestile rele iti dai seama cat de tare ai devenit. Iti dai seama ca tot mai putine lucruri te afecteaza, si, in cele din urma, nimic. Iar cand primesti vestile bune nu stii cum sa reactionezi. Te-ai bucura, dar ti-e frica. Si totodata nu vrei sa lasi fericirea sa treaca pe langa tine. Ti-e frica sa nu fii iar ranit si dezamagit. Dar nu ai mai trecut prin asta?
E un amalgam magic de sentimente. E fericire, frica, adrenalina, teama, iubire, dezamagire. Si totusi treci zambind prin fiecare zi cu toate aceste sentimente atasate. Nu-i asa ca e superb?
Nu te gandi la ceea ce urmeaza. Poate nu mai urmeaza nimic. Dar prezentul... E prea scurt ca sa lasi fericirea sa treaca pe langa tine in timp ce tu iti faci griji pentru un viitor poate inexistent.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu