luni, 19 noiembrie 2012

Simti... Pentru...

Simti ca totul se prabuseste in jurul tau.. Simti ca ura te impinge la fapte necugetate... Ai vrea sa tipi. Esti legat la gura. Ai vrea sa te zbati, dar cu fiecare miscare simti ca, incet, inauntrul tau, se dezintegreaza. Intepenesti. Te gandesti. Aduni, scazi, tragi linie. Cu ce ai ramas? E mult? E putin? Crezi ca ii mai pasa cuiva de tine? Plangi. Suferi. Esti prins intre ciocan si nicovala. Stai ghemuit intr-un colt si plangi. Cineva vine si iti da o palma, apoi un picior. Pleaca. Tu ramai in acelasi loc, neclintit. Inca plangi. Esti singur. Toate sunt intoarse impotriva ta. Mai calculezi odata. Tragi linie. Rezultatul e diferit. E mai mare? E mai mic? E mai mic... Simti ca inebunesti. Amintiri incep sa iti vina in minte pe rand. Nu mai poti. Cedezi. Incepi sa tipi. Cineva vine si incearca sa te salveze. Te ridici. Inca plangi. Incerci sa mergi. Doare. Continui sa mergi. Durerea te doboara. Cazi in genunchi. Te pierzi cu firea. Iti revii. Te ridici iar. Te doare. Afli unde trebuie sa ajungi. Faci abstractie de durere si continui.. Ajungi unde trebuie. Rezolvi ce trebuie rezolvat. Parca lucrurile se imbunatatesc. Aparent. Aparentele inseala. Nu te bucuri prea tare. Mai rezolvi ceva. Ceri ceva. Nu primesti nimic. Ceri in alta parte. Vrei sa te hranesti. Primesti fum. Obtii o foaie si un creion. Incepi sa scrii.

"Pentru toti cei care m-au lovit cand eram jos. Pentru toti cei care ma dispretuiesc. Pentru toti cei care isi bat joc de mine. Pentru toti cei care ma iubesc. Pentru toti cei care ma apreciaza. Pentru toti cei care ma ajuta. Pentru toti cei care citesc aceste randuri si pentru multi altii.. Doar dragoste, lacrimi, iubire, ura, pace, liniste. Pentru voi, cei care mi-ati oferit, sa primiti si voi la schimb ceea ce ati oferit. Pentru voi, cei care m-ati ranit, iertare. Pentru voi, cei care m-ati ajutat, iubire. Pentru voi, cei care m-ati salvat, la fel." 

Dai pixul inapoi. Pleci. Te indrepti spre nicaieri. Ai o speranta. Mergi cu ea inainte. Mergi... Nu te opresti. Ramai calm si iti vezi de drum. Inca te doare. Mergi mai departe. Ajungi la destinatie. E ultima pentru acest drum. Te opresti. Te odihnesti. Adormi. S-a terminat.
   Priveste-ti trupul. Cu ce ai ramas? Ce s-a ales de el? De tine? De voi?  Iti privesti aripile. Te intrebi daca le meriti. Zbori. Esti liber acum. Te intorci in trecut. Faci o analiza. Nu mai poti schimba nimic. Iti pleci capul. Iti strangi aripile. Pierzi o lacrima. S-a terminat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu