duminică, 25 septembrie 2011

Never Say Never

Si totul era asa de minunat... Pana intr-o zi. O zi in care viata ei s-a schimbat enorm.
Prieteni, anturaj, obiceiuri..tot. Si-o durea.. Si stia ca e prea tarziu sa mai faca ceva. Stia ca s-a bagat singura in asta..
Si cu toate astea, pazea telefonul zi si noapte. Si-ar fi vrut sa-l sune. Ar fi vrut ca macar odata sa aiba curajul sa-l priveasca in ochi si sa ii spuna ce simte.. Nu putea.. Stia ca el nu o asculta si stia ca o ura sincer pentru ca ii facuse. Dar.. trebuia sa faca pace. Ea cu el, si el cu ea. Si a avut atatea sanse..Si n-a stiut sa profite de ele. Si-acum, cand i s-a aratat o sclipire.. a facut un pas. Mic, amarat, dar era un pas. Si-si strange puterile si cuvintele, si inca vrea sa ii spuna. Ce pacat ca el nu o mai asculta. El nu o mai vrea. El.. s-a schimbat. Si stie, nenorocita, c-a pierdut. Dar nu vrea s-accepte. Si spera.. Inca spera..
I-a facut o promisiune, si indiferent ce va urma, are de gand sa isi tina cuvantul dat...

Un comentariu:

  1. este foarte greu sa te tii de o promisiune cand implica momentul in care o incalci te vezi cu persoana iubita, si ai tendinta sa nu te tii de cuvant. Sunt curioasa ce se va intampla in continuare, astept cu nerabdare urmatoarea postare.

    RăspundețiȘtergere