marți, 1 februarie 2011

In a moment of peace

Probabil ca multi dintre voi au descoperit ca un moment de pace si liniste este de nepretuit. Si daca nu ai descoperit..il vei descoperi.. Faza e ca este foarte greu de exprimat in cuvinte acest feeling. Daca nu il simti si nu-l traiesti..nu iti poti da seama ce vreau sa spun.. Pentru tine,as incerca sa exprim in cuvinte. Gandestete ca esti in mijlocul unei metropole,New York,sa zicem. Totul in jurul tau este activ. Toata lumea se misca incredibil de repede. Apoi,brusc,se face liniste. Totul apare ca o imagine tulbure pe fundal,iar toate zgomotele devin din ce in ce mai linistite. Si stii ca acest moment va dura mai putin decat te astepti si incerci sa profiti de el la maxim. Ceea ce nu stii,de fapt, este ca ai un mic control asupra lui.. il poti lungi,sau il poti scurta. Asta depinde ceea ce vrei. Si ne intoarcem la ce am scris intr-un post anterior: Alegeri. Toata viata facem alegeri. Dar oare de ce stam asa de prost la capitolul "Incredere" ? Parca te si aud: " Oare am ales bine? " Asta tu stii,prietene. Si daca nu stii,vei afla. Si eu sunt la fel. Fac o gramada de alegeri,unele chiar prea pripite,dupa care ma intreb: "Da' oare-i bine ce-am facut? " Ei bine..eu cred ca ar trebui sa ne gandim la asta inainte sa facem alegerea. Sa ne gandim putin la consecinte...la ce va urma dupa. Nu zici? :D
Ii aud pe multi cum spun ca vor sa schimbe lumea..sa ii schimbe pe cei din jur. Daca vrei sa schimbi lumea,schimba-te pe tine. Si schimbandu-te pe tine ii vei schimba si pe cei din jurul tau,doar prin simplu fapt ca vei avea o viziune diferita asupra lor. Pe ei ca fiinta nu ii poti schimba. Daca Universul i-a facut asa,inseamna ca asa trebuie sa fie. Se vor schimba ei singuri cand vor considera ca trebuie. Nu are rost sa iti toci tu nervii sa ii schimbi pe altii,ca la final sa iti dai seama ca ai facut mai mult rau decat bine.
Imi spui ca acei oameni te scot din sarite,si ca nu mai poti sa le faci fata. Ei bine..rabdare.. Asta e ceea ce iti lipseste. Ai doar putina rabdare si lasa lucrurile sa vina de la sine. Si in felul asta faci mai mult decat iti imaginezi.
Si pentru cei care au incercat deja acest lucru si spun ca nu le-a iesit.. Nu va dati batuti. Daca asta vi se pare greu,mereu este loc si de mai rau. Dar daca ai rabdare si putina incredere in tine si in ceea ce faci totul se va transforma in bine,si vei fi uimit de cea ai reusit sa faci doar cu cele doua chestii aparent simple: Rabdarea si Increderea.
Inchei acest post urandu-ti numai bine si succes in tot ceea ce faci.
I'll be back soon,dar pana atunci,nu uita: Rabdare si Incredere.
Cya ;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu