vineri, 24 decembrie 2010

Merry X-Mas

Ohh da... Craciunul.. nu e minunat?
Cozonaci,bradutz..chestii..hai ca stiti si voi :)
Este absolut superb sa stai cu familia de Craciun,sa impodobiti bradul etc. :D
Dar nu inteleg un singur lucru... De ce toata lumea face de mancare ca la disperati pt o singura noapte care defapt nici nu e noapte pt ca toti o numim "Seara de Craciun" deci e seara... In seara de Craciun toti mananc pana la refuz..baga in ei ca porcii ( imi cer scuze daca te simti ) dupa care ofteaza ca la e rau.. la fel se intampla si in noaptea de Revelion.. Toata lumea mananca si bea. OK,nu am nimic impotriva, pt ca si eu fac la fel..dar eu nu bag in mine pana la refuz.. OK,sa zicem ca trecem peste asta, dar ati observat ca dupa revelion la nici 2 sau 3 zile toate posturile de televiziune si stiri au acelasi subiect: " A AJUNS LA SPITAL DIN CAUZA CA.."
Si acum va intreb pe voi: Nu ar fi mai simplu sa mananci cu masura? Mai ales daca stii ca ai probleme cu inima,ficatu',stomacu',capu' si altele... De ce tii neaparat sa bagi in tine ca spartu' intr-o singura noapte ca apoi sa mergi la spital cu stomacu' in carpe si sa trebuiasa sa te taie aia ca sa iti scoata sarmalele aproape intregi de acolo? Dar ma rog, fiecare cu ale lui..
Oricum,in incheierea acestiu post tin sa va urez tuturor un Craciun cat mai fericit,cu cat mai multe cadouri si grija mare ce,cat si cum mancati :)
Buh-Bye everyone ;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu